Hoppa till sidans innehåll

Till alla medlemmar i IK Ymer

11 FEB 2022 07:36
IK Ymer håller på att byta administrativt system för medlems-, faktura- och närvarohantering i ett första steg. Det är därför som du ännu inte har fått någon inbetalningstalong för medlemsavgift i IK Ymer för 2022. Vi ser detta som en positiv
  • Uppdaterad: 11 FEB 2022 07:36

förändring som ger en bättre upplevelse för dig som medlem, där du får tillgång till en medlems-app där du kan ta del av information från din träningsgrupp och sektion.

Hur kommer det då att påverka er som medlemmar? Det kommer att bli ett nytt sätt att få betalningsaviseringen på, via mail med en specifik avgift för just dig. Några sektioner har ju en träningsavgift tex och då betalar man medlemsavgift och träningsavgift samtidigt. Vi ber alla befintliga medlemmar att vänta med att betala in några avgifter innan denna betalningsavisering kommer under början av februari. Det kommer även att bytas betalningsinformation så var uppmärksam på detta och följ de instruktionerna som ges i fakturan. För de medlemmar som inte har mail kommer man att få en pappersavisering.  Nytt på betalningsaviseringen är att det tillkommer en administrativ kostnad på 9 kr - 59 kr (beroende på beloppet på aviseringen).

Även en ny hemsida kommer att presenteras. Allt eftersom kommer vi att introducera fler funktioner som vi inför beroende vilka behov som vi har i respektive sektion och träningsgrupp. Andra fördelar är att detta minskar administrationen för våra anställda (och även sektionerna) så att vi i stället får tid över till andra uppgifter och kan utveckla föreningen.

Stort TACK för er förståelse!

Skribent: Marita Andersson
E-post: Adressen Gömd

 

Kontaktinfo

IK Ymer Friidrott
Erikslundsplatsen 1
50631 Borås

Karta

Telefon:
0793-375681 Kansli/vaktmästeri
0793-345618 Kansli

E-post:
This is a mailto link

Bankgiro:
927-5975 

 
Arrangemang
 

 
 
Huvudsponsorer

Postadress:
IK Ymer - Friidrott
Erikslundsplatsen 1
50631 Borås

Besöksadress:
Erikslundsplatsen 1
50631 Borås

Kontakt:
Tel: 0793375681
E-post: This is a mailto link