Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer


Nu är det dags att anmäla sig som funktionär för 2021

IK Ymer och Borås Stad kommer i sommar stå som arrangörer för Friidrotts-SM den 27-29 augusti och även om vi i dagsläget inte vet om det kommer att bli ett arrangemang med eller utan publik kommer vi behöva ett stort antal funktionärer under tre roliga tävlingsdagar.

Ymers policy är att aktiva medlemmar vid förfrågan ska hjälpa till som funktionärer under tävlingar de själva inte kan delta i. Då många av våra aktiva är för unga för att vara med som funktionärer är det viktigt att föräldrar från alla grupper ställer upp i deras ställe. På ett så stort och viktigt arrangemang som SM hoppas vi att även föräldrar till aktiva som är med som funktionärer ställer upp. Anmälan kan göras genom att skicka informationen i formuläret längre ner på sidan till funktionärsmailen This is a mailto link.

För att vara funktionär krävs inga förkunskaper och alla som behöver utbildning kommer erbjudas detta. Det finns arbetsuppgifter både för nya funktionärer och de som har erfarenhet. Förutom grenspecifika funktionärer där man hjälper till med uppgifter som att mäta, kratt, skriva protokoll, lägga upp ribbor, upprop, sätta ut häckar etc har vi även ett serviceteam där man kan hjälpa till med kiosk, prisutdelning och städ. Om det finns någon som är sjukvårdskunning eller har erfarenhet av idrottsskador har vi ett sjukvårdsteam. På SM kommer vi att behöva korgbärare så även aktiva under 15 år kan vara med som funktionärer. Det finns något för alla.

Att vara funktionär är både roligt och viktigt. Det är vår insats som oavsett funktion gör skillnad i hur våra arrangemang/tävlingar utförs och upplevs av de tävlande och av publiken. Inkomsten från våra arrangemang går direkt tillbaka till vår ungdomsverksamhet och bidrar till hyra av inomhushallen, tävlingsavgifter och inköp av träningsmaterial som kommer alla grupper till hands.

Mer information om SM hittar ni på https://2021.smfriidrott.com/

Anmälan som funktionär Friidrotts-SM 27-29/8

Namn på funktionär:

Namn på aktiv: behöver inte fyllas i om det är samma

Träningsgrupp ( eller namn på tränare):

E-post:

Telefon:

Matallergier/specialkost:

Tröjstorlek (piké-tröja ller t-shirt och keps ingår):

Tidigare erfarenhet: Fyll gärna i önskad funktion/gren

Övrig information: Ex dag/dagar man kan vara med

Uppdaterad: 06 DEC 2017 14:54 Skribent: Anna Hellsten Kronander

 

Kontaktinfo

IK Ymer Friidrott
Erikslundsplatsen 1
50631 Borås

Karta

Telefon:
0793-375681 Kansli/vaktmästeri
0793-345618 Kansli

E-post:
This is a mailto link

Bankgiro:
927-5975 

 
Arrangemang
 

 
 
Huvudsponsorer

Postadress:
IK Ymer - Friidrott
Erikslundsplatsen 1
50631 Borås

Besöksadress:
Erikslundsplatsen 1
50631 Borås

Kontakt:
Tel: 0793375681
E-post: This is a mailto link